0

Nu har jeg leget med tanken længe…

…så nu skulle det være!

Min helt egen blog. Igen. Nu med eget domæne og alt muligt!

Jeg plejede at blogge dagligt på LiveJournal for år tilbage, dengang jeg var ung og vild og teenager. Så blev jeg kærestekedelig og glemte den. Og så blev jeg mor, og så var der simpelthen bare ikke tid, og de fleste af mine bekendte derindefra var nået samme sted som mig – væk, og videre. Videre i livet, I guess?

Men nu skulle det være. Et sted at smide rundt med alle mine tanker igen. Dét har jeg savnet – det er ikke altid helt plads nok oppe i mit hoved.

Hvad jeg er for én? Hmm… Godt spørgsmål. Jeg er først og fremmest mor til min lækre 2,5 årige trold, Hobbitten. Derudover har jeg en fantastisk, støttende mand, Nørden, som jeg vitterligt ikke ved hvad jeg skulle gøre uden. Når jeg ikke nyder min egen-producerede familie, sidder jeg som web udvikler og designer i et større, internationalt sikkerhedsfirma – drømmejobbet, if you ask me ?

Her kommer til at være et stort miskmask af både nørdeting, mortanker, skriverier om dét at være introvert og en masse andet, så stay tuned ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *