0

Alene hjemme

Jeg er alene hjemme med Hobbitten idag – Nørden er til drengeaften hos en af vennerne og kommer først hjem når vi allesammen sover.

Vi udnytter at han skal ud og hygge sig, med at hygge os med pizza og chips i sofaen, med Doc McStuffins og Rasmus Klump i fjerneren. Det sker simpelthen så sjældent at vi er alene hjemme en fredag, så Hobbitten får altid lov til at vælge hvad vi skal lave eller spise – og det er som oftest ovennævnte.

Han plejer kun at få lov til én af tingene per gang, men denne uge har været alenlang hvis du spørger mig, så jeg fik sagt ja til alt for mange ting i min søvndrukne tilstand imorges, og det havde Hr Klisterhukommelse selvfølgelig ikke glemt da jeg hentede ham. Såeh… Hej kaloriebomber!

Godt, faderen kun sjældent tager til drengeaften! ??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *