0

Siden sidst

Wow. Det var godt nok en lang pause, jeg fik holdt fra bloggen.

Det var ikke ligefrem planlagt – den ene ting tog bare den anden, og pludselig var der gået flere måneder ?

I mellemtiden har jeg:

 • Offentliggjort at Hobbitten skal være storebror til september
 • Befundet mig i flyttehelvede, for vi flyttede for halvanden måned siden, og vi lever stadig i kasser fordi 1) jeg ikke må løfte 2) jeg ikke KAN løfte 3) det gamle hus skulle sættes i tip-top stand inden vi kunne gøre noget her 4) der skal males paneler i alle rum 5) der skal lægges tæppe inden vi køber nye møbler og samler dem 6) der skal rives en væg ned i forbindelse med at vi får lavet nye køkken, inden der kan lægges tæppe i stuen 7) der skal laves nyt køkken, så det er kun de vigtigste ting, der er blevet taget frem i køkkenet…
 • Været til lægen alt for mange gange, og er senest blevet sygemeldt til barsel pga lortebækkenløsning som gør det umuligt at sidde op mere end en time af gangen
 • Gået en helvedes masse kilometer, for kroppen gør mindst ondt når jeg går mange små ture hver dag – allerhelst over 15.000 skridt, men bare det er over 10.000, så brokker kroppen sig ikke mere end at jeg kan klare det dagen efter.
 • Ligget på langs alt for mange aftener, pga smerter
 • Lært at gå som hvis jeg havde en elastik rundt om benene – bækkenløsning gør mindst ondt når der er max 30 cm mellem mine hæle, har jeg opdaget
 • Brugt alt for mange penge på akupunktur hos fys – hende besøger jeg nemlig både mandag, onsdag og fredag for at være nogenlunde smertefri
 • Kradset øjnene ud pga allergi
 • Haft enormt dårlig samvittighed overfor mit arbejde – først pga gravidhjerne som besværliggør alt hvor man skal tænke (hvilket er ofte, når man er programmør), og dernest fordi der gik to-tre uger fra det begyndte at gøre lidt ondt når jeg sad for længe, til jeg-tuder-af-smerte-ondt ligemeget hvad jeg gjorde. Nu, fordi jeg kun er 23+0 idag, og igår blev sygemeldt til barsel
 • Erfaret, at det kan gøre mere ondt at sidde, stå og ligge end at gå. Dén havde jeg godt nok ikke set komme…
 • Mærket Spirillen sparke mere og mere ?
 • Fået at vide at moderkagen ligger delvist foran udgangen, og dermed brugt alt for meget tankevirksomhed på at frygte at denne graviditet også ender med et kejsersnit. Kejsersnitter er røvlækre, og jeg vil så absolut hellere have et planlagt ét af slagsen, end det hyperakutte jeg fik med Hobitten, meeen…. Drømmen er og bliver jo fandme at jeg kan få lov til selv at gøre det denne gang, ikke mindst fordi at det er nu eller aldrig – bliver dette endnu et kejsersnit, bliver jeg jo frarådet nogensinde at føde selv…

Der er sikkert også sket en masse andet, menøh… gravid-hjerne, you know.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *