2

“Det er en lækker bækkenløsning”

Min fys kaldte min bækkenløsning for “lækker” idag. Dén lader vi lige stå lidt.

Lækker.

Ikke ligefrem et ord, jeg ville bruge… nogensinde. Av. For. Fuck.

Sidst, jeg var der (i onsdags. Yep. Jeg bruger alle vores penge på at blive stukket af nåle og pillet ved af en fremmed dame tre gange om ugen. Det er lækkert.), spurgte hun ca hvor jeg lå på smertebarometeret (1-10), for hun kunne ikke helt finde ud af mig – dengang var svaret “cirka 6”, igår var svaret “7-8 stykker”, og idag da jeg ankom, var det “4-5 stykker”. I søndags var det omkring 9, da mit ene ben glemte at gøre andet end bare at stråle smerte både op og ned hver gang, jeg prøvede at støte på det, såeh… det svinger.

Hun fortalte i øvrigt også, at man kan blive indlagt med bækkenløsning. Det har jeg godt nok aldrig hørt om før. Med forkortet livmoderhals eller opkast eller hvis vandet er gået eller de dér andre medicinske årsager, der giver det godt mening, men bækkenløsning er jo “bare” smerte. Det er ikke farligt og der er ikke noget de kan gøre for at fjerne det, det gør bare hjernedødt ondt nogle gange. Men jo, åbenbart er der nogle andengangsgravide som bliver indlagt for at aflaste, når de ikke kan få fred til det derhjemme pga deres store børn. Så kan man ligge i sengen, og gå lidt frem og tilbage på gangen, og det er dét.

Jeg tror, jeg ville blive sindssyg hvis jeg skulle indlægges de næste 14-18 uger… ?

2 Comments

  1. Av av, god bedring – men en lækker bækkenbund er da vel ikke det værste man kan have 😀
    Min venindes svigermor er hjemmegående, efter hun fødte min venindes kæreste og var indlagt i 3 måneder og blev invalid pensionist :-O Så galt kan det gå.

    – A

    • Haha nej, jeg har hørt værre ?​

      Hoooooly crap, det lyder sindssygt! Jeg må vidst til at tage det lidt mere alvorligt så ?​

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *